≫ 

Šmekerski: Slavni glumac iznenadio suprugu restauracijom legendarnog Mustanga, njenog prvoga auta

Mustang je, do nedavno, bio u dosta lošem stanju: bilo je dosta rđe, unutrašnjost je prilično propala, motor je "cureo", a platnenog krova više nije ni bilo

  • 0
Džejson Momoa Printscreen: YouTube/Jason Momoa

Većini vozača prvi automobil je nešto što zauvek ostaje u sećanju, bilo da su u pitanju česti problemi i kvarovi ili prve samostalne avanture i poljupci za pamćenje...

A kada je taj auto takva legenda kao što je Ford Mustang kabriolet prve generacije, onda je to zaista nešto posebno. Upravo takav Mustang GT, proizveden 1965. godine, bio je prvi auto glumice Lise Bone (52), koja ga je kupila čim je položila vožnju, sa samo 17 godina.

Onaj čuveni "zub vremena" je, u međuvremenu, učinio svoje, pa je Mustang, do nedavno, bio u dosta lošem stanju. Na njemu i u njemu je bilo rđe, unutrašnjost je prilično propala, motor je "cureo", a platnenog krova više nije ni bilo.

A onda je Lisin suprug, glumac Džejson Momoa (41) rešio da iznenadi svoju dragu detaljnom restauracijom njenog prvog auta. Proces oživljavanja klasičnog automobila pretvoren je u kratak film koji je nadvno objavljen na YouTube-u.

Kada je sve bilo gotovo, Momoa je prilično iznenadio svoju suprugu njenim prvim automobilom. A kako i ne bi kada legendarni klasik ponovo izgleda zapanjujuće!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA