"A lepo sam rek'o nemoj me zaustavljati": Bahati vozač pobegao od policajca, a drugari se smeju

Ovo je još jedan u nizu prekršaja tiktokera, koji nažalost postaju sve masovniji...

  • 21

Bahaćenje tiktokera koji se na svojim profilima hvale brzom vožnjom i kršenjem saobraćajnih propisa, svakodnevno iznenađuje. Ipak, nedavni video postavljen na toj društvenoj mreži, iznenadio je čak i pripadnike policije!

Zapravo, nekoliko mladića je iz svog automobila snimilo druga koji vozi ispred njih, a zatim policajac pokušava da ga zaustavi.

Ali, umesto da stane, bahati vozač samo dodaje gas i nastavlja, razbesnevši saobraćajca. Njegov potez izazvao je grohotan smeh njegovih drugova iz automobila iza, za koje je ovakav prekršaj verovatno predstavljao neki vid šale!

U videu na početku teksta pogledajte kako se bahati vozač poneo prema policajcu, pa nam u komentarima napišite šta vi mislite o tome kakvu kaznu zaslužuje.

auto

Video: Kakav auto, strašan auto: Na ovakvoj igrački zavideće mu apsolutno svi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bugarin

    8. februar 2021 | 14:11

    Čitam komentare u kojima se napada policajac,, mogu vam samo reći da ste za posmatranje jer ste vi neiživljena banda neradnika i ništa više,,

  • Bane

    8. februar 2021 | 14:08

    Doživotno oduzeti dozvolu neka proba u Engleskoj tako da se ponaša prema policajcu zna se kako bi pošao

  • Dend

    8. februar 2021 | 17:00

    Samo šest meseci da se vrati doba UDB-a bilo bi dovoljno da se vrati potpuna bezbednost građana Srbije ! Ovako tražili ste zapadnjačku demokratiju pa trpite "mamine i tatine" sinove, "u Srbiji nema nedodirljivih" samo privilegovanih ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA