≫ 

Stolar napravio nešto o čemu svi ljubitelji "off road-a" sanjaju: Četvorotočkaš koji osvaja i nemoguća brda

Kinez napravio vozilo prilagođeno kraju u kome živi

  • 1

Entuzijasta amater predstavio je impresivan niz prilagodljivih motora dizajniranih da mu pomognu da se kreće po neasfaltiranom terenu ruralnog okruga Panlong u Kunmingu, u Kini.

Gu je nekada bio stolar i počeo je da proizvodi motore tek 2015. U početku je pravio motore sa drvenim kućištem pre nego što je prešao na okvir zasnovan na krađi za jače performanse motora, nešto za šta je morao da nauči zavarivanje. Da bi uštedio, morao je da demontira neke od komponenti iz motora koje je već napravio i instalirajte ih u kućišta motora svojih novijih dizajna.

U videu na početku teksta pogledajte kako ide četvorotočaš kog je sam napravio stolar iz Kine.

Video: Skupljao delove automobila 12 godina i napravio mašinu koja gazi sve pred sobom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nekko

    6. februar 2022 | 15:49

    Hahahaha! Da li bi prošao naš tehnički? Kod nas se vozila sa fiksnom kukom i/ili krovnim nosačima smatraju tehnički neispravnim vozilom. Takođe, sa tamnom folijom na staklima iza vozača bez odobrenja nekih tamo "stručnjaka", kao i zamenom običnih sijalica halogenim, što je van svake pameti. Kako to svi u svetu mogu da "friziraju" auta kako hoće, samo kod nas mora da prođe sve moguće i nemoguće testove kod nesposobnih i neškolovanih "stručnjaka"?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA