≫ 

Evo šta se desi kada otvorite gepek u autoperionici: Skupa greška

Da li je vozač mislio da će mu tako i gepek oprati?

  • 3

Auto perionica je srećno mesto za većinu ljudi, jer treba da sačekate samo nekoliko minuta pre nego što se odvezete u svetlucavo čistom automobilu. Većina nas zna da treba da držimo ogledala zatvorena i strpljivo čekamo da četke urade svoje pre nego što bezbedno izađemo. Ali šta se dešava ako slučajno pritisnete pogrešno dugme – i, tačnije, ono koje otvara prtljažnik?

Ovo je verovatno slučaj sa osobom koja poseduje ovaj Range Rover Evoque prve generacije. Dok je auto bio u perionici i četke su počele da se okreću, neko je slučajno pritisnuo dugme koje automatski otvara gepek.

Prvo što primetite je voda koja teče u prtljažniku, ali ovo je najmanji problem vlasnika. Rotirajuća četka je otišla ispod otvorenih vrata i počela da se penje na gore. Iako smo očekivali da će se zaustaviti nakon što dostigne najviši položaj, četka je nastavila da lomi podupirače i šarke 5. vrata.

Na kraju, umesto da završi sa čistim automobilom, vlasnik Evoque-a ga je dobio bez 5. vrata.

Sigurni smo da je šteta prilično skupa. Čudno je što niko nije primetio šta se događa kako bi pritisnuo stop dugme za hitne slučajeve i spasio auto.

Video pogledajte na početku teksta.

Video: Kakav manijak! Ušao da opere kombi, pa izneo celu perionicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA