≫ 

Napušteni Audi Quattro nakon 30 godina provedenih u garaži idealan kandidat za restauraciju

Ispod haube se nalazi legendarni 2,2 litarski petocilindrični motor s turbopunjačem koji je manje - više kompletan

  • 0

Automobili koji se "pronađu" u skladištima uvek privlače pažnju, a šta tek reći za Audi Quattro Turbo iz 1982. godine, koji je zapušten već dugo. Trenutno se prodaje na aukciji i traži novog vlasnika, ali i spas kako bi se ponovo našao na putu.

Audi je proveo gotovo 30 godina u garaži u Škotskoj, a iako ga je zahvatila korozija, automobil se nalazi u stanju iz kojeg se može vratiti u život. Pre nego što je parkiran u garažu na "dugi počinak", automobil je prešao 150.435 kilometara.

Iako je proizveden 1982. godine, Audi Quattro i dalje ima originalne i opcione Fuchs felne, a tu je i aftermarket body kit. Unutrašnjost nije u lošem stanju iako ima znakova korišćenja i zuba vremena, međutim, s obzirom na činjenicu da automobil godinama nije bio na suncu, armaturna ploča i sedišta su u dobrom stanju. Nažalost, originalni radio nedostaje.

Ispod haube se nalazi legendarni 2,2 litarski petocilindrični motor s turbopunjačem koji je manje - više kompletan, ali automobil nije u voznom stanju. Otkako se pojavio u emisiji Late Brake Show, neke komponente koje su nedostajale su pronađene.

Audi Quattro Turbo je savršen kandidat za restauraciju, a nakon što dobije pažnju koju zaslužuje, naći će se na putu.

(Telegra.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA