≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Penzioner probao Lamborghini, prijatelji plakali od smeha, snimili ga kako izlazi iz auta četvoronoške

N. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj događaj nije samo pružio zabavu, već je i otvorio diskusiju o praktičnosti i dizajnu superautomobila poput Lamborghinija

  • 0

Jedan penzioner postao je viralna senzacija, nakon što je seo u Lamborghini. Video snimak koji se prvi put pojavio pre dve godine, ponovo je popularan na društvenim mrežama i koji prikazuje kako se ovaj stariji gospodin muči da izađe iz niskog i uskog kokpita luksuznog sportskog automobila, gde na kraju izlazi četvoronoške, izazvao je salve smeha i simpatije širom sveta.

Ovaj događaj nije samo pružio zabavu, već je i otvorio diskusiju o praktičnosti i dizajnu superautomobila poput Lamborghinija. Ovi automobili su poznati po svom atraktivnom i aerodinamičnom dizajnu, ali njihova niska visina i usko sedište često mogu predstavljati izazov za ulazak i izlazak, posebno za starije osobe.

Penzioner je pokazao humorističan pristup situaciji, suočavajući se sa izazovima koje nosi posedovanje takvog vozila. Snimak koji ga prikazuje kako izlazi iz Lamborghinija na sve četiri brzo se proširio internetom, privlačeći komentare koji hvale njegov smisao za humor i avanturistički duh.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA