Vreme čitanja: oko 1 min.

Neobična reklama jedne autoškole u Beogradu izazvala buru reakcija na društvenim mrežama: Obuka u Ferrariju?

N. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neobičan pristup reklamiranju jedne autoškole u Beogradu privukao je pažnju javnosti

  • 3
Ferrari, Ferari, logo, kompanija, točak Foto: Tanjug/AP

U vremenu kada društvene mreže postaju glavna arena za marketinške poteze, jedna beogradska autoškola našla se u centru pažnje zbog neobičnog pristupa promociji svojih usluga.

Na društvenoj mreži X pojavio se video koji je za kratko vreme postao viralan, prikazujući, naizgled, časove vožnje u luksuznom Ferrariju.

Ovaj snimak izazvao je veliku pažnju i raspravu među korisnicima, koji su se pitali da li je zaista moguće da neka autoškola nudi obuku u tako skupocenom vozilu.

Rasprave su se rasplamsale, sa mnogo spekulacija i pretpostavki. Početna dilema da li je u pitanju Porsche ili Ferrari brzo je razrešena - iz autoškole su potvrdili da se radi o Ferrariju. Međutim, dok su neki izrazili divljenje prema autoškoli za hrabrost i inovativnost, većina komentara bila je pretežno negativna, osuđujući autoškolu za promovisanje nerealnih standarda i potencijalno neodgovornog ponašanja.

Međutim, kada smo kontaktirali autoškolu, jasno su nam objasnili o čemu se radi. Naime, Ferrari je bio iznajmljen isključivo u svrhe snimanja reklamnog materijala, te da se nikada nije koristio za stvarnu obuku vozača. 

Ovaj slučaj beogradske autoškole s Ferrarijem jasno pokazuje kako na društvenim mrežama stvari mogu brzo dobiti na težini i postati viralne, čak i ako se informacije pogrešno interpretiraju. Prikazuje koliko je važno razumeti da u svetu brze komunikacije, percepcija može bitno uticati na realnost, podstičući potrebu za transparentnošću i preciznošću u deljenju informacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    19. mart 2024 | 13:19

    Poruka ovome sto je snimao , ljubomora je ne izleciva bolest. Ostavi telefon,radi nesto bolje ces se osecati i neces druge mrzeti samo zato sto imaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA