Vreme čitanja: oko 1 min.

Top 5 najjeftinijih automobila na Sajmu: Ovi modeli privukli pažnju pristupačnim cenama

N. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na Sajmu automobila predstavljeni su modeli koji kombinuju moderni dizajn i pristupačnost, a mi smo izdvojili pet najjeftinijih koji privlače pažnju kupaca

  • 2

Sajam automobila svake godine privuče veliki broj posetilaca koji su željni da vide najnovije modele automobila, tehnološke inovacije i, naravno, ponude koje su često mnogo povoljnije u odnosu na redovne cene.

Ove godine, među širokim spektrom vozila, posebno se ističu modeli koji su privukli pažnju svojom pristupačnošću.

Evo pregleda pet najjeftinijih automobila koji su predstavljeni, a koje odlikuje odličan odnos cene i kvaliteta.

1. FIAT Panda 1.0 BSG HYBRID 70KS - Sa početnom promo cenom od 12.950 EUR, FIAT Panda se ističe kao najpristupačniji automobil na sajmu. Ovaj model kombinuje efikasnost i praktičnost zahvaljujući hibridnom motoru, čineći ga idealnim izborom za gradsku vožnju.

Sajam automobila 2024 Foto: Marko Jovanović

2. KIA Picanto 1.2 - Sa cenom osnovnog modela od 13.299 EUR, KIA Picanto nudi odličan odnos cene i kvaliteta. Ovaj kompaktan ali prostran automobil savršen je za navigaciju urbanim pejzažima, pružajući udobnost i pouzdanost.

Sajam automobila 2024 Foto: Marko Jovanović

3. FIAT 500 1.0 BSG HYBRID 70 KS dolcevita - Promo cena izloženog modela od 15.450 EUR čini FIAT 500 jednim od najatraktivnijih malih automobila na tržištu. Njegov klasičan dizajn kombinovan sa modernom hibridnom tehnologijom nudi ekonomičnu, ali vožnju u stilu.

Sajam automobila 2024 Foto: Marko Jovanović

4. Dacia Logan (Expression 1.0 ECO-G 100) - Sa cenom od 15.690 EUR, Dacia Logan predstavlja izuzetnu vrednost, nudeći prostranost i ekonomičnost. Ovaj model je prilagođen porodicama zahvaljujući svojoj velikoj unutrašnjosti i efikasnom motoru.

Sajam automobila 2024 Foto: Marko Jovanović

5. Suzuki SWIFT - Sa cenom izloženog modela od 15.800 EUR, Suzuki SWIFT zatvara listu pet najjeftinijih automobila. Ovaj automobil se odlikuje svojom agilnošću i štedljivošću, pružajući zabavnu vožnju sa niskim troškovima održavanja.

Sajam automobila 2024 Foto: Marko Jovanović

Sajam automobila je odlična prilika za sve potencijalne kupce da iz prve ruke dožive najnovije modele i iskoriste posebne ponude. Ovi modeli pokazuju da visok kvalitet i moderni dizajn ne moraju nužno biti van domašaja zbog visoke cene, i da postoje opcije za svačiji novčanik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novi automobili

    24. mart 2024 | 00:34

    Na žalost auto industrija ide u pravcu čiste komercijalne proizvodnje vozila. Na sajmu osim brenda Volvo, Mazda i delimično Mercedes=a ostali su jedno veliko razočarenje za ljubitelje automobila. Gomila reciklirane plastike koja je vrlo loša na dodir, škripi još dok je nova...šta će biti tek kada provede neko vreme na suncu, minusima...praktično plastični sanduci sa par tableta preko kojih imate sve što i na telefonu samo sa aplikacijom brzinomera i obrtomera. Nekada samo se vraćali sa sajma puni utisaka o kvalitetu izrade, materijala, kože, motora...sada gomila led svetala na plastičnom sanduku sa točkovima, unutrašnost kao dečije igračke... Jedno veliko razočaran i utisak da treba kupiti zapravo neko dobro očuvano vozilo staro 5=8 godina sa proverenim dizel ili benzinskim motorima i uživati još par godina u vožnji jer je tome na žalost sa ovim novim prevoznim sredstvima (jer ih ne mogu nazvati automobilima) došao kraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA