≫ 

Kapiten se vraća u Astralis!

Da li će stari Astralis ponovo biti na okupu?

  • 0
Foto: StarLadder

Kapiten najbolje Counter Strike ekipe svih vremena, Lukas ”Gla1ve” Rosander će uskoro ponovo igrati. Nakon tri i po meseca pauze, vratio su u prvu petorku, pa ćemo ga danas konačno ponovo odgledati kada se Astralis bude sastao sa Complexity-em.

Gla1ve je odlučio da ode na produženi godišnji odmor u maju zbog umora i stresa, te je danska ekipa morala da krene u potragu za novim igračima koji će moći da ga zamene. Ubrzo nakon njega,  ekipa je ostala bez još jednog člana koji  takođe zatražio odmor. Samim tim, Astralis je bio primoran da svoj sastav proširi, što uglavnom nije način na koji funkcionišu CS:GO ekipu. Oni le da imaju 7 aktivnih igrača, kako bi sprečili umor i preopterećenost svojih igrača

Iako je danaka ekipa prošle nedelje izgledala veoma dobro na ESL Cologne-u, ispali su u četvrtfinalu, što je njemu sigurno pomoglo da donese odluku da je vreme da se vrati. Nakon višemesečne pauze ulazi u postavu umesto Patrika ”es3tag” Hansena, koji je na ESL Cologne-u zabeležio svoj debitantski nastup u dresu Astralisa.

Trener ekipe, Zonic, je izjavio:”U narednom periodu ćemo pružiti šansu svim igračima da igraju, a na turnire ćemo uvek ići sa najjačom mogućom postavom. Zavisiće od naših protivnika, kao i forme samih igrača”.

Od 7 aktivnih igrača, koja petorka je po vama najjača?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA