≫ 

Dve legende CS:GO scene ponovo bez ekipe

Da li je ovo kraj za Get Right-a i Xizt-a?

  • 0
CS:GO-1 Foto: Valve

Ukoliko ste nekada tokom života igrali Counter Strike ili bar malo pratili profesionalnu scenu, teško da nekada niste čuli za Kristofera ''GeT_RiGhT'' Alesunda i Ričarda ''Xizt'' Landstroma. Dvojac koji je na početku CS:GO-a bio deo nepobedivog Ninjas in Pyjamas tima, koji i dalje drži rekord po broju vezanih pobeda, je ponovo ostao bez ekipe, što nagoveštava da im se polako bliži kraj karijere.

Iako su većinu svoje karijere proveli igrajui za Ninjas in Pyjamas, Xizt je 2018. napustio ekipu. Ipak, početkom ove godine, stara psotava se ponovo našla na okupu u ekipi Dignitas. Pokušali su da obnove nekadašnju formu, ali rezultati jednostavno nisu bili tu, a organizacija je donela odluku da napravi promenu. Početak nove saradnje možda jestebio solidan, ali kako su prolazili meseci, rezultati su postajali sve lošiji i lošiji, a samo su F0rest i Hallzerk igrali na očekivanom nivou.

Ponekada je tužno videti da su veterani kao Get Right i Xizt na kraju svoje karijere, ali je očigledno da više nemaju snage da se nose se najboljima i da su neke stvari morale da se promene ukoliko Dignitas želi da se takmiči na samom vrhu.

Organizacije je izjavila da će pomoći igračima u tranziciji između dva posla, kao i da bi već sledeće nedelje mogli da otkrijemo šta su novi planovi.

Ovo bi možda bila savršena prilika da se prisetimo nekih najlepših poteza Get Right-ove karijere, tako da vam savetujemo da bacite pogled na klip u prilogu ispod.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA