• 2

Koji su najbolji kovčezi u CS:GO?

, Telegraf

Sastavili smo listu najinteresantnijih kovčega sa najboljim potencijalnim sadržajima.

  • 2

Foto: Valve/Counter-Strike: Global Offensive

Ako ste upoznati sa CS:GO skinovima, onda verovatno znate koliki uticaj imaju na Valveovu taktičku pucačinu. Skinovi su svojevremeno zaustavili stalni problem opadanja broja igrača i u određenom trenutku ga okrenuli u sasvim drugom pravcu.

Otvaranje kovčega u igri je možda najbrži i najlakši način da nabavite nove i blistave CS:GO skinove. Međutim, pošto je veliki broj kovčega dostupan na tržištu, igrači mogu lako da se zbune prilikom odabira. Iz tog razloga smo odlučili da sa vama podelimo koje kovčege je najbolje otvoriti u 2020. godini i potencijalno profitirati.

Spectrum 2: Ovaj kovčeg se isplati otvoriti iz više razloga. Za početak, kovčeg je smešno jeftin na marketu. Možete ga naći za svega par centi ,a može se pohvaliti se dva najlepša i najskuplja leptir noža koja su do danas napravljena - Marble Fade i Doppler. Oba ova noža možete prodati po ceni od oko €1000 a i odlična su za upotrebu u igri. Nije strašno i ako ne dobijete ovo hladno oružje jer postoji mogućnosti da vam zapadne divni AK-47 Empress skin.

Gamma 2: Ako niste ipak obožavatelji leptir noževa, onda su sigurno karambiti oružje za vas. U ovom kovčegu možete naći tri najfinija karambit noža - Gamma Doppler, Autotronic i Lore. Iako nisu skupi kao oni iz prethodnog primera definitivno ćete se razlikovati od većine igrača. Pored toga, neke verzije Autotronic noževa se mogu prodati po cenama većim od €1000.

Fracture Case: Ukoliko želite da se domognete nekog od modernijih noževa onda je ovaj kovčeg za vas. Sadrži sve noževe koji su izašli sa Shattered Web kolekcijom a naš predlog je da pokušate da dobijete neku od verzija skeleton noža. Neke verzije ovog noža su toliko retke da na marketu ponuda ne prelazi pet komada.

Glove Case: Umesto noževa u ovom kovčegu možete naći drugačiji specijalni predmet, rukavice. Čak i ako ne uzmete u obzir činjenicu da neke rukavice imaju smešno visoke cene na marketu, i dalje imate dovoljno razloga da otvorite ovaj kovčeg. SSG Dragonfire je jedan od najlepših skinova u igri a M4A4 Buzz Kill je takođe nešto što treba potražiti.

Chroma 3: Kovčeg sadrži razne skinove vredne pohvale, ali glavni razlog zašto trebate da posvetite pažnju ovom predmetu je zato što možete da izvučete Marble Fade završnu kozmetičku boju za karambit i M9 bajonet koji su veoma popularni na marketu.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima