Koji su najbolji kovčezi u CS:GO?

Sastavili smo listu najinteresantnijih kovčega sa najboljim potencijalnim sadržajima.

  • 2
Foto: Valve/Counter-Strike: Global Offensive

Ako ste upoznati sa CS:GO skinovima, onda verovatno znate koliki uticaj imaju na Valveovu taktičku pucačinu. Skinovi su svojevremeno zaustavili stalni problem opadanja broja igrača i u određenom trenutku ga okrenuli u sasvim drugom pravcu.

Otvaranje kovčega u igri je možda najbrži i najlakši način da nabavite nove i blistave CS:GO skinove. Međutim, pošto je veliki broj kovčega dostupan na tržištu, igrači mogu lako da se zbune prilikom odabira. Iz tog razloga smo odlučili da sa vama podelimo koje kovčege je najbolje otvoriti u 2020. godini i potencijalno profitirati.

Spectrum 2: Ovaj kovčeg se isplati otvoriti iz više razloga. Za početak, kovčeg je smešno jeftin na marketu. Možete ga naći za svega par centi ,a može se pohvaliti se dva najlepša i najskuplja leptir noža koja su do danas napravljena - Marble Fade i Doppler. Oba ova noža možete prodati po ceni od oko €1000 a i odlična su za upotrebu u igri. Nije strašno i ako ne dobijete ovo hladno oružje jer postoji mogućnosti da vam zapadne divni AK-47 Empress skin.

Gamma 2: Ako niste ipak obožavatelji leptir noževa, onda su sigurno karambiti oružje za vas. U ovom kovčegu možete naći tri najfinija karambit noža - Gamma Doppler, Autotronic i Lore. Iako nisu skupi kao oni iz prethodnog primera definitivno ćete se razlikovati od većine igrača. Pored toga, neke verzije Autotronic noževa se mogu prodati po cenama većim od €1000.

Fracture Case: Ukoliko želite da se domognete nekog od modernijih noževa onda je ovaj kovčeg za vas. Sadrži sve noževe koji su izašli sa Shattered Web kolekcijom a naš predlog je da pokušate da dobijete neku od verzija skeleton noža. Neke verzije ovog noža su toliko retke da na marketu ponuda ne prelazi pet komada.

Glove Case: Umesto noževa u ovom kovčegu možete naći drugačiji specijalni predmet, rukavice. Čak i ako ne uzmete u obzir činjenicu da neke rukavice imaju smešno visoke cene na marketu, i dalje imate dovoljno razloga da otvorite ovaj kovčeg. SSG Dragonfire je jedan od najlepših skinova u igri a M4A4 Buzz Kill je takođe nešto što treba potražiti.

Chroma 3: Kovčeg sadrži razne skinove vredne pohvale, ali glavni razlog zašto trebate da posvetite pažnju ovom predmetu je zato što možete da izvučete Marble Fade završnu kozmetičku boju za karambit i M9 bajonet koji su veoma popularni na marketu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA