Astralis uspeo da se domogne prvog trofeja u 2020. godini

Da li će iko ikada nadmašiti ono što su ovi momci postigli?

  • 0
astralis Foto: Astralis

Najbolja Counter Strike: Global Offensive ekipa svih vremena sinoć je uspela da dođe do prvog trofeja u tekućoj godini, pošto su nakon velikog preokreta uspeli da svladaju favorizovani Na'Vi rezultatom 3:2 u finalu ESL Pro Lige.

Rusko-ukrajinska ekipa je uspela do finala da dođe kroz gornji deo žreba, zbog čega je Astralis imao hendikep u samom finalu, pošto su automatski gubili sa 1-0. To nije bila jedina prepreka sa kojom su morali da se izbore, pošto je Na'Vi osvojio prvu mapu, te je rezultat ubrzo bio 2-0.

S1mple i njegova ekipa su imali prednost od 12-6 na drugoj mapi, ali to im nije bilo dovoljno. Astralis je podigao nivo svoje igre, a sjajni Device je uspeo da im donese najvažniji poen i da smanji prednost na 2-1. Naredna mapa je bila još neizvesnija, a nakon dva produžetka, Danska ekipa je došla do izjednačenja.

Za sam kraj ostao je Overpass, a ovoga puta je Astralis pokazao zašto ih mnogi smatraju najboljom postavom svih vremena, iako su u poslednjih par meseci doživeli nekoliko izmena. Od samog starta bili su bolji, da bi na kraju mirno završili meč u svoju korist, pobedivši sa 16-11.

Za njih je ovo prvi trofej u ovoj godini i siguran sam de će to biti odlična uvertira za nastavak sezone!

https://twitter.com/AstralisCS/status/1312880311932420102

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA