Dignitas kompletirao svoju CS:GO petorku

Organizacija položila nade u mladog igrača

  • 0
Foto: Dignitas

Juče smo pisali o tome kako je Dignitas pronašao jednu zamenu za Kristofera ''Get Righta'' Alesunda i Rčarda ''Xizta'' Landstroma, da bi par sati kasnije predstavili i drugu, što znači da im je sastav ponovo kompletan.

Odlaskom pomenutih veterana, Dignitas je morao da rekonstruiše svoju petorku. F0rest, Friberg i Hallzerk su ostali kao jedini članovi, što je značilo da ne mogu da se takmiče dok ne pronađu nove saigrače. Doveden je bivši igrač Nordavinda, H44R3, da bi par sati kasnije stigao i Ludvih ''HEAP'' Alonso.

O ovom dvadesetogodinjem igraču nemamo gotovo nikakve informacije, jer do sada nije imao priliku da aktivno nastupa na profesionalnoj sceni, te će ovo biti njegov prvi ugovor u karijeri.

Oni će imati mesec dana da se pripreme za naredni turnir kada bude zvanično počela druga sezona Flashpoint lige. Da li mislite da je organizacija napravila dobar potez i da li će novi momci uspeti da podignu nivo igre?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA