≫ 

Xyp9x se vratio u Astralisov CS:GO sastav

Jedan od najboljih CS:GO igrača svih vremena se vratio na scenu i spreman je da Astralis vrati u vrh.

  • 0
astralis Foto: Astralis

Poznat pod nazivom ''klač master'', danski profesionalni CS:GO igrač, Andreas Hoeslets se vraća takmičenjima posle šestomesečne pauze. Dvadesetpetogodišnjak je odlučio da uzme kraći odmor jer je stres počeo da utiče na njegove performanse, tako da je rešio da jedan deo ove godine provede van esports scene. Kralj interesantnih duela se vratio, ali da li je magično umeće i dalje prisutno?

U proteklih nekoliko meseci Astralis je napustilo nekoliko igrača. Prvi put u istoriji, tim je uspeo da okupi sedam danskih zvezda u rotaciju, a deo tima su u jednom momentu bili Bubzkji, JUGi, Snappi i es3tag. Pošto se Xyp9x vraća u tim, ekipu su napustili svi nestandarni igrači iz prve petorke. Tako je JUGi trenutno bez tima, Snappi se pridružio ekipi c0ntact, dok je es3tag, koji se prikazao dobre performanse tokom boravka u Astralisu, potpisao za Cloud9.

Astralis je sa Xyp9x-om osvojio četri mejdžor turnira, a samo u roku od nešto više od godinu dana, organizacija je osvojila zadnja tri mejdžor turnira i ogroman broj drugih takmičenja kao što su Blast Pro Series Global Finals decembra prošle godine i IEM Katowice 2019. Xyp9x i ostatak tima će već danas da debituje protiv ekipe koja je takođe skoro prošla kroz promene, MIBR (Made in Brasil). Ako Astralis pobedi, u sledećem kolu ih čeka pobednik meča G2 - FURIA gde možemo da pratimo regionalnu superzvezdu Nikolu ''NiKo'' Kovača.

Xype9x je samo jedan od mnogih super talentovanih CS:GO igrača. Imate li vi vašeg omiljenog igrača koga volite da gledate?

Mečevi samo što nisu počeli, tako da ako želite da večeras uživate u vrhunskom kanteru, pravac ovaj ili ovaj link!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA