Braća Kovač u akciji! Kako izgleda komunikacija profesionalnih CS:GO igrača

Da li su ovo najpoznatija braća na profesionalnoj CS:GO sceni?

  • 0
Nikola NiKo Kovač Printskrin: Twitter/@G2esports

Kao što ni u tradicionalnom sportu nemamo prilike često da čujemo kako komuniciraju profesionalni sportisti, sličan je slučaj i u esportu, gde je komunikacija tokom igre još važnija. Ipak, tokom CS:GO Blast turnira, organizatori su objavili kratak video klip u kojem možemo da čujemo kako se braća Kovač snalaze u nezgodnoj situaciji.

G2 je prošle nedelje finalizirao veliko pojačanje kada su doveli Nikolu ''NiKo'' Kovača u svoje redove. Na taj način je dobio priliku da zaigra u istoj ekipi sa svojim bratom, Nemanjom, zbog čega u klipu možemo videti baš njih dvojicu kako sjajnim potezima donosi svojoj ekipi rundi iako su bili podređenoj situaciji.

Iako igraju za internacionalnu ekipu, gde igraju sa dvojicom Francuza, te je glavni jezik u ekipi Engleski, ovde možemo da čujemo srpski, na koji je dvojac prešao kad su preostali kao poslednja dva živa igrača. Kao što možemo da primetimo, najvažnije je uvek ostati smiren i ne gubiti koncentraciju, čak ni ako šanse nisu na vašoj strani.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA