Ence pronašao zamenu za Aeriala - Stigao dvojac iz HAVU-a

Velike promene u postavi Ence-a!

  • 0
Printskrin: Twitter/@ENCE

Najpoznatija finska CS:GO ekipa, Ence,  je ove godine daleko od svoje prepoznatljive forme, a pre samo par dana, Jani ''Aerial'' Jusila je doneo odluku da se povuče iz postave, jer mu je potreban produženi odmor. Ekipa je morala ekspresno da pronađe zamenu, pa je već sinoć predstavljen Jonas ''Doto'' Fors kao novo pojačanje.

Početkom prošlog meseca, organizacija je morala da se rastane i sa svojim trenerom, koji je suspendovan zbog zloupotrebe ''baga'' u igri. Samim tim, Doto nije jedino pojačanje koje stiže iz Havu-a, pošto su doveli Etua ''sAw'' Sahu, koje će sa igračke pozicije preuzeti ulogu trenera.

Ovaj dvojac je bio deio postave Havu-a, koje je početkom godina prikazala iznenađujuće visok kvalitet igre, naročito kada su zauzeli treće mesto u prvoj sezoni Flashpoint Lige. Taj plasman im je doneo 21. mesto na svetskoj rang listi, ali od tada nikako nisu uspeli da ponovo iste rezultate, te su ispali iz TOP30.

Svakako, kada pogledamo finsku CS:GO scenu, HAVU je i dalje druga najbolja ekipa, odmah iza Ence-a, koji ima ambicije da se ponovo vrati u TOP10. Iako su Zoree i Slowi dva najbolja igrača iz drugoplasirane finske ekipe, njima je bio potreban Support igrač, što je pozicija koju Doto već neko vreme igra.

Da li mislite da je Ence napravio dobar potez?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA