≫ 

Counter Strike zabeležio preko milion aktivnih igrača

Popularnost čuvene pucačine ponovo raste.

  • 2
counter-strike2 Foto: CS:GO/ Valve

Na gejming platformi Steam posle skoro 5 meseci ponovo zabeležena aktivnost od preko milion istovremenih Counter Strike: Global Offensive igrača. Aktivnost i trenutni broj igrača ovog i mnogih drugih naslova možete pratiti na internet stranici Steam Charts.

Ova popularna pucačina je izbrojala 1,011,452 igrača. Odmah iza Counter Strike-a se našla i moba Dota 2, sa svega 657,210 aktivnih igrača. Na ovoj listi možemo videti druge hit naslove kao što su Among Us, PUBG, kao i battle royale Apex Legends, koji je nedavno stigao i na Steam.

Iznenadni skok u aktivnosti se poklapa sa ponovnim uvođenjem policijskog časa u velikom broju država, zbog novog COVID-19 talasa.

Iako su ovi brojevi zaista impresivni, glasine nalažu da će dodatno porasti. Naime, poslednjih nekoliko nedelja se priča da u CS:GO uskoro stiže nova sezonska ''Operacija'', koji bi trebalo da se pojavi uskoro. Dugoočekivana operacija će navodno doneti nekoliko novih modova za igru, kao i  novu ”snežnu” mapu.

Ovo nije prvi put da je CS:GO zabeležio milion aktivnih igrača. Naime, Counter Strike: Global Offensive je do ovog fenomenalnog dostignuća prvi put došao 14. marta 2020. godine.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA