• 10

Formirana nova srpska CS:GO petorka – 4Glory Esports

, Telegraf

Da li je vreme da se ponovo jedna srpska petorka probije na svetskoj CS:GO sceni?

  • 10

Iako smo pre par dana saopštili kako je jedna domaća CS:GO petorka nažalost ostala bez organizacije, druga je uspela da pronađe novu. 4Glory Esports je predstavio novu petorku, koja je mnogima najbolje poznata pod imenom Shock Bomb.

Prvi korak 4Glory-a je bio pojavljivanje na CS:GO sceni i to sa postavom koja je dobro poznata svima koji prate regionalna takmičenja. Radi se o momcima koji su poslednjih par meseci nastupali pod imenom Shoch Bomb. Iako negde u inostranstvu bi im možda bilo mnogo lakše da pronađu angažovanje, ovde esport nije još uvek toliko razvijen, pa su oni morali postepeno da napreduju, dok konačno nisu postigli željeni cilj. Sledeći cilj da je krenu da se takmiče i na internacionalnom nivou, gde bi preko kvalifikacionih turnira mogli da obezbede učešće i na nekim većim takmičenjima.

Za ove ekipu nastupaju neki dobro poznati momci na regionalnoj CS:GO sceni, kao što su Luka ”c0llins” Živanović, koji je najpoznatiji po svom periodu u ekipi Bluejays. Zajedni sa njima igraće i Ivan “pTKKK” Popov, Dejan “Katalic” Koprivica, Vladan “Kind0” Mandić i Nikola “Dragon” Bošković.

”Dugo smo bili bez organizacije, ali smo konačno uspeli da pronađemo jednu i to najbolju – 4Glory Esports. Veoma uzbudljivo vreme je pred nama i hoćemo da pokažemo ljudima šta znamo. Presrećan sam, pošto sam mnogo radio da bi dogurao do ovde”, izjavio je Collins.

Srećno momci, nadamo se da ćete imati puno uspeha!

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lux

    Kako ući u ligu u bilo kojoj igrici? Gdje je to potrebno da se neki pojedinac ili tim prijavi?

  • moki

    Napred Nikola... Sve ih pocepaj...

  • Vlada

    Ima mnogo boljih u Srbiji , Nexa , EMI, letn1, djoxic, legija, k1ngor.Koji se bore sa svetskim azdajama kada pobede Bugarske ili Turske igrače mogu biti priznati a to je 20% šanse.

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima