Gejming škola tuži francuskog CS:GO strimera za $250,000

Francuski strimer Sebastian ''KRL'' Perez otkrio je da ga lokalna gejming i esports škola od njega traži pozamašnu sumu.

  • 0
sud, presuda, tužba Foto: Pixabay

Pre dve godine Education Gaming School je počeo saradnju sa strimerom međutim strane se nisu razišle pod dobrim okolnostim jer su se međusobno optuživali za neuspeh projekta. Školi je izgleda prekipelo da ćuti na komentare Sebastijana tako da su podneli zahtev za klevetu sa odštetom od 250,000 dolara.

Ustanova je dala i zvaničnu objavu u kojoj su izjavili da nakon uzastopnih klevetanja, koje traju već nekoliko meseci, nisu mogli više da tolerišu komentare. Predstavnici su dodali da je sada na tribunalu da odbrani njihove namere i dokaže da je njihova procena imala smisla. Prema Perezu, komentari su najverovatnije stari dve godine kada je pomenuo školu u negativnom kontekstu koji se može smatrati štetnim za ime škole.

Škola je rekla da se neće izjašnjavati povodom ove teme sve dok se ne donese razrešenje situacije, tako da je jedina opcija da sačekamo i vidimo kako će se slučaj razvijati.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA