Poznati srpski trener više neće biti na čelu američke organizacije

Nažalost, Aleksandar više neće biti na čelu Cloud9-a!

  • 0
cloud9-logo Foto: Cloud9

Poznati srpski trener, Aleksandar ”Kassad” Trifunović, je danas zvanično napustio Cloud9, saopštila je američka organizacija.

Početkom septembra, kada je Cloud9 izrazio želju da formira novu CS:GO petorku, Henri ”HenryG” Grir, je predstavljen kao generalni menadžer, dok je Srbin predstavljen kao novi trener. Iako je nova petorka imala solidan start, Kassad će nakon nešto manje od četiri meseca napustiti Cloud9. Predvodio ih je na četiri turnira, od kojih su najveći uspeh zabeležili na BLAST Premier Fall Showdown-u, gde su zauzeli četvrto mesto.

Henri je na svom tviteru saopštio da su postojale prevelike razlike u stilu igre kakav želi kapiten ekipe, Alex i stilu igre kakav želi Kassad. ”Nastali su nepotrebni problemi, a kompromisa je bila malo, zbog čega smo nažalost morali da donesemo ovu odluku”, dodao je HenryG.

Za sada nisu razmatrali ko bi mogao da bude njegova zamena, a s obzirom da je nedavno suspendovan veliki broj trenera, opcije su limitirane. ”Ukoliko bude potrebno, spreman sam da pružim pružim priliku nekome ko želi da se dokaže na samom vrhu, ali nismo u žurbi da pronađemo novog trenera”, dodao je.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA