≫ 

Copenhagen Flames ima velika očekivanja od novih pojačajanja

Markus "⁠maNkz⁠" Kjeldsen i Magnus "Nodios⁠" Olsen pridružuju se timu nakon kratkog boravka u ekipi x6tence.

  • 0
Foto: CPHFlames

Danska organizacija potpisala je maNkz i Nodios-a ovog vikenda a dvojac bi trebao da zameni Sebastiana ''Basso'' Agarda i Jakoba ''Daffu'' Šildta koji su se preselili na klupu za rezerve. Nodios i manKz su igrali za Copenhagen Flames prošle godine pre nego što ih je x6tence otkupio u junu, odnosno oktobru.

Igrači se pridružuju organizaciji samo nekoliko dana nakon što je objavljeno da će x6tence odustati od svog Counter-Strike sastava pred kraj meseca. Suvlasnik kompanije je u zvaničnom videu izjavio da će promeniti pristup njihovom Counter-Strike odeljenju i pokušati da zadrže najbolje igrače povećavajući ulaganja u tim kako bi ekipa pokušala da se takmiči na predstojećim velikim turnirima.

Organizacija već dobro poznaje igrače i veruju da će Nodios i maNkz preuzeti inicijativu na sebe i voditi ekipu u presudnim momentima kada se lomi partija. Copenhagen Flames trenutno čine igrači:

  • Jakob "⁠jabbi⁠" Nugord
  • Asger "⁠AcilioN⁠" Larsen
  • Niko "⁠nicoodoz⁠" Tamdžidi
  • Magnus "⁠Nodios⁠" Olsen
  • Markus "⁠maNkz⁠" Kjeldsen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA