Jackinho se priključio Fnatic-u

Švedski tim doveo je novog snajperaša nakon odlaska Robina ''flusha'' Ronkista.

  • 0
Foto: fnatic

Fnatic je kompletirao svoj sastav pred 2021 sezonu dodavanjem Džeka ''Jackinho'' Strom Matsona. Mladi snajperaš nema mnogo internacionalnog iskustva, ali je prikazao dobar potencijal na regionalnim takmičenjima i privukao pažnju ekipe koja želi da podmladi svoj sastav.

Jackinho je osvojio tri manja domaća turnira sa raznim švedskim timovima u 2020. Svenska Elitserien Spring 2020, Doritos Open 2, i Yalla Cup Winter.  U 15 profesionalnih mečeva imao je 1.29 rejting ubistava i smrti, ali nije igrao protiv nijednog tima iz svetske top 50 liste.

Iako je Jackinho veoma solidan snajperaš, JW će nastaviti da bude primarni korisnik AWP puške, dok će Džek isprobavati različite uloge unutar tima. Mladi profesionalac je dodao i da je ulaskom na profesionalnu scenu već jednim delom ispunio svoj san, ali i da je željan učenja, i želi da napreduje sa timom i zabeleži velike uspehe za ovaj tim i organizaciju. Fnatic sastav sada izgleda ovako:

  • Džesper ''JW'' Veksel
  • Fredi ''KRIMZ'' Johanson
  • Ludvig ''Brollan'' Brolin
  • Maikil ''Golden'' Selim
  • Džek ''Jackinho'' Strom Matson

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA