Envy raspustio svoj CS:GO sastav

Envy je otkrio svoju odluku da se oprosti od njihove Counter-Strike divizije.

  • 0
Foto: Envy

U zvaničnom saopštenju navodi se da organizacija planira da razmatra nove opcije za buduće sastave, i nastavi komunikaciju sa organizatorima turnira poput B Site i CS:GO kreatora, Valve, kako bi poboljšali takmičarsku scenu.

Envy je ušao u profesionalni CS:GO pre skoro šest godina kada su potpisali LDLC tim koji je prethodno osvojio DreamHack Winter 2014. Ovo je donelo organizaciji i prvi Mejdžor trofej koji su uzeli na rumunskom Dreamhack Openu. Nakon ovoga tim je zapao u seriju loših rezultata, a organizacija je odustala od igrača 2018. godine i preselila se na Severno američku Counter-Strike scenu.

Iako su uspeli da okupe kvalitetne igrače, Envy nikada nije postao jedan od glavnih favorita regiona ili internacionalne scene, a organizacija je nekoliko puta pokušala da iz osnove menja pristup i igrače, ali bez ozbiljnijih promena. Nedavno, organizacija je kritikovana baš zbog lošeg menadžmenta, ali ovi komentarti nisu glavni uzrok žašto je tim odlučio da pokuša da još jednom krene iz početka. Ova znači da su Noah “Nifty” Frensis, Bugra “Calyx” Arkin, Jakub “Kuben” Gurčinski, Nikola “LEGIJA” Ninić, Mihal “MICHU” Muler, i Tomas “Thomas” Uting slobodni igrači.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA