≫ 

CS:GO skin prodat za rekordnih $150 hiljada

Da li biste ikada potrošili ovoliko novca na video igru?

  • 0
counter-strike2 Foto: CS:GO/ Valve

Tržište Counter Strike: Global Offensive skinova je nedavno oborilo rekord za najvrednijom transakcijom u istoriji ove pucačine. Jedan skin za AK-47 (Kalašnjikov) je prodat za neverovatnih 150,000 dolara.

Counter Strike: Global Offensive je timska igra koja se oslanja isključivo na vaše veštine i preciznost, što znači da hiljade dodataka za puške i rukavice koje možete osvojiti igranjem ili kupovinom ne utiču na vašu igru na bilo koji način - njihova svrha je striktno kozmetička.

Postoji onlajn tržište koje se bavi razmenom ovih skinova, savršeno mesto da se otarasite duplikata i nabavite baš one koji se vama dopadaju. Međutim, cela priča je daleko ozbiljnija, a samo tržište nosi ogromnu količinu novca. Drugim rečima, nemojte se iznenaditi ako čujete da je neki skin prodat za nekoliko stotina ili čak nekoliko hiljada dolara.

Ako mislite da je suludo da potrošite nekoliko stotina dolara na skin u video igrici, razmislite još jednom - jedan je nedavno prodat za čak 150,000 dolara, samo 24 sata nakon izlaska na tržište.

Mnogi igrači su spremni da daju nezamislive količine novca kako bi popunili svoju kolekciju. Među njima je i Brazilac Nejmar, koji je strastveni ljubitelj CS:GO-a.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA