Natus Vincere je pobednik CS:GO turnira sa milionskim nagradnim fondom

Besprekornom igrom u velikom finalu Blast Premier turnira, Na’Vi je uspeo da savlada prvoplasiranu ekipu sveta, Astralis, rezultatom 2-0 i tako da dođe do prvog trofeja u 2021. godini, kao i prve nagrade, koja iznosi $600,000.

  • 3
navi-logo1 Foto: Natus Vincere

Nakon lošeg starta, svi su mislili da će S1mple i njegovi saigrači ponovo podbaciti na jednom velikom turniru, ali se oni nisu predali. Morali su da se takmiče kroz Lower Bracket, što znači da bi bilo kakva greška rezultirala eliminacijom sa turnira. Ipak, redom su padali Complexity, G2, Team Liquid, da bi za finale morali da se bore protiv sjajnog Vitality-a. Na trenutke je delovalo kao da će to biti kraj za ukrajinsku ekipu, ali je S1mple ponovo zablistao i pokazao da je možda on taj, koji je trebao da završi prethodnu godinu kao najbolji igrač sveta.

Tada je na red došao Astralisa, koji je do ovog trenutka delovao nepobedivo. Ne samo da su igrali bez greške, već su u finale ušli kao odmornija ekipa, pošto je Na’Vi samo 20 minuta ranije završio duel koji je trajao preko 3 sata.

Iako su mnogi mislili da će momci u žuto-crnim dresovima biti umorni, delovalo je kao da su se tek zagrejali. Mnogo su bolje otvorili meč, što je rezultairalo odličnim potezima u prvom poluvremenu prve mape, Nuke-a. To im je dalo vetar u leđa, pa je Na'Vi slavio sa 16-12.

Mislili smo da će Astralis tada da se probudi, ali je onda usledio Inferno (druga mapa), na kojem su S1mple i Boombl4 bili nezaustavljivi, a sa ubedljivih 16-5, Na’Vi je mogao da krene da slavi. Prvi turnir godine je sa sobom nosio nagradni fond od 1,000,000 dolara, a kao prvoplasirana ekipa, osvojili su 600,000. Oni su kao i prethodne godine odlično startovali sezonu, samo se nadamo da ove godine neće imati toliko velike padove u igri i Natus Vincere bi konačno mogao da postane svetska sila.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Simplito

    25. januar 2021 | 15:32

    S1mple još jednom dokazao da je najbolji, koji Zywoo. Odlična pobeda!

  • Simplito

    25. januar 2021 | 15:29

    S1mple ponovo dokazao zašto je najbolji, koji Zywoo. Odlična pobeda

  • Simplito

    25. januar 2021 | 15:28

    S1mple ponovo dokazao zašto je najbolji. Sjajna pobeda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA