Poznati skoro svi učesnici ESL Pro League Season 13

Na takmičenju će se pojaviti osamnaest od dvadeset najboljih CS:GO timova sveta.

  • 0
csgo-wp12 Foto: Valve

Organizacija ESL je objavila skoro kompletnu listu od 24 tima koji bi trebalo da učestvuju u, srećnoj, 13. sezoni ESL Pro Lige. Turnir počinje grupnom fazom koja će trajati od 8. do 29. marta a nakon toga organizacija planira da se takmičenje preseli u uživo studio na Malti, gde će se odigrati faza doigravanja i plej-of.

Lista timova sadrži dvanaest ESL partnerskih organizacija, deset timova je pozvano na osnovu njihovog ESL svetskog rangiranja, sedam iz globalnog ranga kao i najbolji timovi iz Južne Amerike, Asutralije, Novog Zelanda i Azije. Takođe će se priključiti timovi koji su osvojili poslednju sezonu severnoameričkog i evropskog ESEA MDL turnira.

Sigruno ćemo videti dosta odličnih duela pošto će se na turniru pojaviti 16 najboljih ekipa sveta, a biće i nekoliko timova iz top 20 i top 30 grupe. Timovi će biti raspoređeni u ćetri grupe od po šest timova i igraće Bo3 (do dve pobede) format. Timovi koji se nađu na vrhu grupa igraće međusobno za direktan plasman u polufinale a drugoplasirani i trećeplasirani će početi plej-of takmičenje u rundi od 12 timova.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA