Bivši trener CS:GO ekipe MAD Lions traži novi tim

Luiš ''peacemaker'' Tadeu je otkrio da želi da nastavi da trenira timove.

  • 0
Foto: DreamHack

Brazilac je nedavno napustio MAD Lions tim u kome je radio kao trener od kraja 2019. godine. U tom periodu ekipa je uspela da osvoji FLASHPOINT 1 turnir, ali su ih ubrzo pogodile promene igrača u timu. Peacemaker je na tviteru podelio sa pratiocima njegov utisak o vremenu provedenom sa timom MAD Lions.

Bivši trener je izjavio da je organizacija imala jake osnove kad je on došao i da im je trebalo malo više iskustva, različitih strategija i pristup kako da se pripreme za treninge a kako za zvanične mečeve. Rezultati su vrlo brzo došli a Brazilac je posebno bio zadovoljan prvim delom 2020. godine. On ocenjuje da je vreme provedeno u bivšem timu prošlo prilično uspešno i da su se relativno brzo prilagođavali situacijama.

Što se budućnosti tiče, iskusni trener bi želeo da nastavi karijeru u timovima iz Brazila, Severne Amerike ili Evrope i svejedno mu je da li gradi tim ili se već priključuje organizaciji. Peacemaker ima dugogodišnje trenersko iskustvo iza sebe i prethodno je radio u timovima Heroic, TYLOO, Misfits, NRG Esports, Team Liquid i drugim.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA