Finski CS:GO profesionalac Mika ''suNny'' Kempi nije više član ekipe ENCE

Mika je željan i spreman da se ponovo takmiči na velikim turnirima sa drugom organizacijom.

  • 0
Foto: ENCE

Finski igrač suNny više nije pod ugovorom sa ekipom ENCE nakon što je dva meseca proveo na klupi dok je organizacija ''renovirala'' sastav krajem prošle godine. Dvadesetšestogodišnjak se profesionalno takmiči skoro deceniju i za to vreme je u četri navrata igrao za ekipu ENCE.

Finac se povezivao sa bivšom ekipom GODSENT, koja trenutno igra za FunPlus Phoenix, pre nego što je tim pozajmio mousesports veterana Krisa ''chrisJ'' De Jonga. Pokušao je i da formira tim sa Robinom ''flusha'' Runkvistom i Timotijem ''autimatic'' Tom ali za projekat nije bila zainteresovana nijedna veća organizacija.

U međuvremenu autimatic je prešao da igra Valorant, a suNny je i dalje raspoložen da sarađuje sa Robinom koji je na klupi Fnatic-a. Nije tajna da u poslednjih par godina suNny nije više onaj igrač iz 2018. godine kada je izglasan za jednog od top 20 igrača, dok je predstavljao mousesports. Nadamo se da ćemo ga uskoro videti u sličnoj formi i u solidnom timu jer je Finac i dalje željan dokazivanja na profesionalnoj sceni.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA