Dve čuvene CS:GO organizacije planiraju da se vrate na scenu ove godine

SK Gaming i iBUYPOWER su objavili interesantne poruke na socijalnim mrežama. Da li im samo nedostaje CS:GO scena ili je ovo najava velikog povratka?

  • 0
csgo-wp12 Foto: Valve

SK Gaming je raspustio svoj Counter Strike sastav još 2018. godine i koncentrisao se na League of Legends diviziju. Sa druge strane, iBUYPOWER služi dugačku zabranu takmičenja zbog nameštanja mečeva koja traje još od 2014. godine. Ovo je bio jedan od glavnih razloga zašto su igrači napustili tim i nastavili karijeru u drugim organizacijama i igrama. Profesionalna scena je tako ostala bez dva tima koji su iza sebe ostavili dosta razočaranih fanova, ali možda se nešto sprema jer su obe organizacije prethodnih dana tvitovale o Valve-ovoj taktičkoj pucačini.

Prevod objave glasi ''Danas mladi ljudi žele samo jedno: SK da se vrati u CS:GO''. I iBUYPOWER je imao isto ''misteriozanu'' objavu na socijalnim medijima, a biće zanimljivo videti kojim putem će krenuti organizacija jer i dalje nije poznato da li se stav Valve-a promenio prema timu. Organizatori turnira, kao što je ESL, su već ukinuli zabranu takmičenja timu, tako da će organizacija možda pokušati da napravi još jednu američku ekipu kao nekad. Svakako su odrešenije ruke SK Gaming-u da ponovo učestvuje na CS:GO profesionalnoj sceni, a videćemo da li ćemo dobiti odgovor o povratku iBUYPOWER-a.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA