Danska ekipa pravi velike promene - Stigla su dva velika pojačanja

Danas se kao iz vedra neba pojavila vest da Johanes “⁠b0RUP⁠” Borup i Nikolaj “⁠niko⁠” Kristensen više neće biti igrači Heroica, da bi nepunih pola sata kasnije saznali da će na njihovo mesto doći dvojac Mad Lionsa, Rasmus “⁠sjuush⁠” Bek i Ismail “⁠refrezh⁠“ Ali.

  • 0
Foto: Heroic

Pre samo 12 meseci niko nije pomislio da bi Heroic mogao uopšte da se plasira među 10 najboljih ekipa na svetu, ali su oni uspeli da nadmaše sva očekivanja, da osvoje dva velika turnira, među kojima se nalazi i ESL Cologne, kao i da se domognu prvog mesta na svetskoj rang listi, zbog čega niko nije mogao da zamisli da će se dogoditi bilo kakve promene u postavi i pored toga što nisu blistali poslednjih par meseci.

Niko je bio vrlo važan deo ekipe, koji je često umeo da napravi razliku u odlučujućim momentima, dok je B0rup bio fantastičan support igrač, koji često morao da zauzima pozicije koje niko ne voli da igra. Samim tim, njegove brojke jesu bile najslabije od svih igrača, ali daleko od toga da nije radio posao koji se od njega očekuje.

Samim tim, veoma je teško presuditi da li će novi dvojac zapravo doneti napredak u njihovoj igri. Sjuush je bio deo Mad Lionsa, koji su prošle godine u jednom trenutku bili u odličnoj formi, ali odlaskom ključnih igrača, njihovi rezultati su polako počeli da opadaju. Iako bi mnogi često zanemarili njegove kvalitete, radi se o odličnom support igraču, koji bi u teoriji mogao da bude odlično pojačanje.

Sa druge strane, Refrezh je jedan od onih igrača koji već godinama važi za velikog talenta, koji nikako ne uspeva da dostigne svoj pun potencijal. Iako na trenutke pokaže da je veliki majstor, često dosta podbaci, zbog čega mi je ova promena nekako iznenađujuća. Ipak, kapiten Heroica, Cadian, je izjavio da smatra da će on tek da pokaže svoj maksimum i da je siguran da će to pokazati u dresu Heroica.

Iako me je prva vest iznenadila, mogu da vidim svet u kojem će Heroic ponovo napredovati, ali je ovo jedna od onih izmena za koju biti teško presuditi pre nego što ih vidimo u akciji. Da li vi mislite da je Heroic napravio dobar potez?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA