ISSA više neće biti deo OG sastava

Poznata organizacija je shvatila da je vreme za promene

  • 0
Foto: OG

Samo par nedelja nakon što su se rastali sa Nejtanom ”NBK” ŠmitomOG će se rastati i sa Isom ”ISSA” Muradom, što znači je ekipa spala na samo tri člana.

Nakon 15 meseci saradnje, čuvena organizacija je donela odluku da se rastane sa Jordancem nakon serije loših timskih i individualnih nastupa. Iako su mislili da će uspeti da prodrmaju ekipu promenom iskusnog Francuza, usledila je ESL Pro Liga, gde su sa dve pobede i tri poraza eliminisani već nakon grupne faze.

ISSA je bio član prve CS:GO postave OG-a, koja je osnovana krajem 2019. godine. Za to vreme su uspeli da postanu je redna respektabilna ekipa, koja je iza sebe ostavila nekoliko odličnih rezultata, ali opet nedovoljno da bi ispunili ono što se od njih očekivalo.

”Nakon evaluacije, bilo je jasno da je potrebna promena kako bi ISSA mogao da dostigne svoj potencijal, a OG da nastavi da napreduje na svetskoj rang listi. Nije nam lako što smo napravili ovu odluku jer je Isa veoma cenjena i voljena osoba u timu koja je uvek dala sve od sebe i uvek je bio spreman da stavi potrebe tima ispred svojih”, izjavio je trener ekipe, Kasper ”ruggah” Due.

Poslednjih nedelja je kao pozajmljeni igrač iz Heroica za OG nastupao Niko, za kojeg se očekuje da bi tu mogao i da ostane. Samim tim, mnogi spekulišu da bi mogao da im se pridruži još jedan Danac, pošto su baš Kjaerbye i Aizy trenutno bez ekipe.

Da li mislite da je OG napravio dobar posao, ili je ovo greška? Issa nam je u istoriji pokazao da je vrlo kvalitetan igrač, te je moguće da će vrlo brzo zažaliti ukoliko povrati staru formu. U svakom slučaju, vreće će pokazati ko je ovde bio u pravu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA