Poznati Counter Strike igrač produžio ugovor do 2024. godine

Ludvig ”Brollan” Brolin je danas i zvanično potpisao trogodišnji ugovor, koji će ga zadržati u Fnaticu do 2024. godine.

  • 0
Foto: Valve/ Counter-Strike: Global Offensive

Osamnaestogodišnjak je postao ključan deo švedske organizacije još 2018. godine kada je prešao iz redova Red Reserve-a. Od tada je uspeo čak dva puta da završi na listi 20. najboljih igrača godine, pošto je u 2019. godini bio 19, a 2020. godine na visokom 15. mestu.

Ipak, to nije prvi put da je nastupao za Fnatic, pošto je 2017. godine sa nepunih 16. godina igrao kao zamena za Krimza. Tek 2018. godine je zvanično potpisao za Fnatic, a stigao je kao zamena za Robina ”Flusha” Ronkvista, koji je tada bio jedno od najvećih imena na svetu.

U dresu Fnatica je osvojio dva velika lan trofeja, PLG Grand Slam 2018 i DreamHack Masters Malmö 2019, dok je tokom online sezone uspeo da postane šampion ESL Pro Lige za Evropu u martu 2020. godine.

Iako je ekipa imala dosta loš početak 2021. godine, ovo je odlična vest jer se radi o igraču na kojeg uvek mogu da se oslone. Iako nije nemoguće da će ekipa u skorijoj budućnosti biti primorana da napravi dodatne promene, ovako mogu da budu sigurni da će Brollan ostati njihov član.

Detaljni njegovog ugovora nisu razjašnjeni.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA