Španska ekipa dovela pet mladih igrača

Svetla je budućnost pred španskom organizacijom

  • 0
Foto: Mad Lions

Španska organizacija, Mad Lions, koja je do skoro sarađivala sa danskom postavom je odlučila da renovira svoj CS:GO sastav, zbog čega su juče predstavili čak petoricu novi članova, koji će se pridružiti Tomasu ”TMB” Bundsbeku, jedinom igraču koji nije zamenjen.

Iako su pre skoro godinu dana bili među TOP 15 na svetskoj rang listi, organizacija je ostala bez nekih ključnih igrača, koji su privukli pažnju većih organizacija, pa je pad bio neminovan. Umesto da nastave sa danskom postavom, odlučili su se da naprave korak u nazad i da dovedu pet mladih igrača, kojima žele da pruže priliku da dostignu svoj maksimalan potencijal.

Iako po mnogima ovo deluje kao rizičan potez, Lavovi nemaju šta da izgube. Svi igrači su došli bez obeštećenja, pa u slučaju da ne budu ostvarili rezultate, neće ih mnogo koštati da raskinu ugovor, a slučaju da sve prođe po planu, postoji velika šansa da će te iste igrači prodati po znatno većoj ceni.

Njihov trener, Kuben, bivša legenda poljske CS:GO scene, je zadovoljan vizijom koju je postavila organizacija i smatra da oni definitivno mogu da napreduju u ovom svetu, ali da ne bi bilo iznenađenje ako bi u skorijoj budućnosti doveli iskusnog kapitena koji bi ove momcima da donese stabilnost.

Ekipu su pojačali Filip ”tudson” Tudev, bivši igrač Team Secreta, Vladimir ”Woro2k” Veletnjuk, kojeg je S1mple lično proglasio budućom zvezdom, Pere ”sausuol” Solsona i dvojac sa Baltika, Justinas ”jL” Lekavicius i Kristers ”Keen” Darznieks.

Prvi nastup Mad Lionsa će biti već za dva dana tokom Nordic Mastersa, koji služi kao kvalifikacioni turnir za BLAST Premier Showdown. Biće zanimljivo videti za kakvu će se petorku odlučiti.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA