• 0

Bivša trojka Northa formirala novu CS:GO postavu

, Telegraf

Nekadašnje zvezda danske CS:GO profesionalne scene i bivši članovi Northa, Markus ”Kjaerbye” Kjerbi, Filip ”Aizy” Aistrup i Niklas ”Gade” Gejd su formirali novu petorku i krenuli u potragu za organizacijom koja bi želela da pruži šansu da se takmiče.

  • 0

Iako je North prestao sa radom početkom prošlog meseca, Aizy i Gade su i dalje pod ugovorom danske organizacije, kao i Kjaerbye, koji je takođe pre mesec dana ostao bez ekipe, kada je Faze Clan odlučio da dovede Twistzza na njegovo mesto. Pre nego što je prešao u Faze, Kjaerbye je takođe bio član Northa, zbog čega se ovi momci odlično poznaju i zajedno žele da ožive svoje karijere.

Njima trojici će se pridružiti doskorašnji član Heroica, Johan ”b0RUP” Borup, kao i mladi Frederik “⁠Fessor⁠” Sorensen, koji je do nedavno nastupao za BLUEJAYS. Fessor je neko ko nema mnogo iskustva na najvišem nivou, dok je B0rup neko koje tokom prošle godine ostvario velike rezultate igrajući za Heroica, zbog čega sam siguran da će se on odlično uklopiti u novoj ekipi.

”Teška je situacija u svetu zbog pandemije i ne žele organizacije tek tako da ulože svoj novac, ali ja verujem da će se dobre stvariti desiti onima koji su strpljivi i vredni. Na nama je da se razvijamo i da pružimo dobre partije, pa se nadamo da ćemo uspeti da privučemo pažnju organizacija”, izjavio je Gade.

Takođe je pričao o tome kako već dugo želi da zaigra sa Borupom, kao i da smatra da je Fessor veliki talenat i da se uopšte nisu premišljali oko njegovog dolaska.

Da li smatrate da ovi momci imaju potencijala da postanu jedna moćna ekipa?

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima