≫ 

Kako da uključite konzolu u CS:GO

Konzola će vam otvoriti mnoge korisne mogućnosti

  • 0
counter-strike2 Foto: CS:GO/ Valve

Većina takmičarskih naslova i taktičkih pucačina poseduje kompaktan meni za podešavanje u samoj igri. Međutim, Counter Strike: Global Offensive nije nalik na većinu igara.

Iako poseduje meni u kome možete podesiti vašu rezoluciju, sensitivity miša, izgled nišana i slično, količina ovih opcija ne može da se poredi sa onime što konzola pruža. Šta je konzola?

Konzola je poseban prozor u igri koji se na komandu pojavljuje na vašem ekranu. Ovde možete uneti posebne komande koje će vam omogućiti da na brz i lak način podesite vaš CS:GO na najrazličitije načine, i da ga tačno prilagodite vašoj mašini. Evo šta treba da uradite kako biste je uključili.

Vašu konzolu prvo morate ''otključati''. Otvorite ''Options'' meni, izaberite ''Game Settings'', a potom i ''Enable Develop Console''. Potvrdite sa ''yes''.

Uobičajena komanda za otvaranje konzole je ''~'' dugme na vašoj tastaturi, koje se nalazi odmah levo od 1, ali možete je promeniti na koje god dugme poželite u ''Keyboard / Mouse settings'' opcijama.

Kada podesite željenu komandu, prosto pritisnite odgovarajuće dugme bilo kada u igri i vaša konzola će se uključiti.

Za listu najkorisnijih komandi, pogledajte ovaj link.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA