• 0

MICHU menja tarik-a u Evil Geniuses CS:GO timu

, Telegraf

Poljski igrač će za par dana debitovati na Funspark ULTI 2020 turniru.

  • 0

Tarik ''tarik'' Čelik više se ne nalazi u sastavu EG, i fokusiraće se u narednom periodu na strimovanje i kreiranje sadržaja, dok razmišlja o svom sledećem koraku u profesionalnoj karijeri. Njegovo mestu u timu zauzeće Mihal ''MICHU'' Muler koji je imao veoma nestabilnu prošlu godinu. Nakon solidne 2018. i 2019. sa timom Virtus.pro, ekipa se razišla prošle godine nakon problema unutar tima i slabih rezultata, a MICHU se preselio u Team Envy u kojem se nije dugo zadržao.

Tarik je bio deo EG tima od marta 2019. a kao razlog za napuštanje ekipe naveo je razlike u stavovima vezanim za probleme organizacije. Amerikanac je odlučio da se preseli na klupu posle svojih i timskih slabih rezultata, ali misli da i raniji problemi prate tim. Evil Geniuses se nada da će osvežiti tim sa novim rajflerom, jer su pobedili u samo dve od posljednjih sedam serija i sve više padaju na rangl listi najboljih CS:GO ekipa. Sledeći meč ekipe je 20. aprila protiv Heroic ekipe na Funspark turniru.

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima