Izvučene grupe za osmi CS_Summit turnir

Osam timova je raspoređeno u dve grupe, a prvi meč na turniru je zakazan za sutra.

  • 0
Foto: CS_Summit

Kvalifikacije za novo izdanje severnoameričkog turnira su završene, a ekipe koje ćemo gledati na turniru su Evil Geniuses, Team Liquid, FURIA, paiN, EXTREMUM, Extra Salt, O PLANO i Bad News Bears. EG, FURIA, Liquid i EXTREMUM su automatski izborili učešće na turniru jer su najbolje rangirani timovi svojih region.

Printscreen - summit.gg

Turnir će otvoriti Evil Geniuses i paiN, a drugi meč će biti između Extra Salt i EXTREMIUM-a. Ekipe se bore za nagradni fond od 50,000 dolara, a pobednik će odneti 17,000. Dve ekipe iz grupne faze će proći u gornji breket, a trećeplasirani tim dobija šansu da se iskupi u donjem breketu. Mi ćemo navijati za ekipu EXTREMUM koju trenira legenda domaće kaunter strajk scene Aleksandar ''kassad'' Trifunović, a ko je vaš favorit za osvajanje turnira?

Resporede mečeva, rezultate i ostale detalje možete pogledati na ovom veb-sajtu, a prenosi počinju sutra u 23:30 po našem vremenu na zvaničnom Twitch kanalu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA