Valve-u treba vaša pomoć u borbi protiv hakera i varalica!

Kompanija je otvoreno zatražila od CS:GO igrača da pomognu u hvatanju problematičnih igrača.

  • 0
Valve-reklama1 Valve

Već nekoliko nedelja unazad Valve pravi čistke u njihovoj taktičkoj pucačini CS:GO, a ove nedelje je novih 10,000 naloga isključeno iz mečmejkinga. Pucačina ima i problem sa bustovanjem naloga (platite boljem igraču da vas ubaci na veći rang), a kompanija se nada da će nedavne izmene oko Prime statusa demotivisati igrače koji žele da zloupotrebljavaju mečmejking.

Predstavnici Valve-a se jako retko izjašnjavaju u javnosti, tako da je veliko iznenađenje videti Valve-ovog softverskog inženjera Džona Mekdonalda na Reditu. Predstavnik kopanije je objavio da igrači treba da nastave da šalju sumnjive igrače i mečeve na csgoteamfeedback@valvesoftware.com sa naslovom ''bot accounts'' i pomognu u pronalaženju varalica.

Ako ste se i vi sreli sa igračima koji koriste botove kao i onima koji bustuju naloge, možete proslediti problem Valve-u i doprineti stvaranju fer atmosfere u vašoj omiljenoj taktičkoj pucačini.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA