Danas počinje Evropski Nacionalni CS:GO Kup – Srbija igra sa Hrvatskom i Češkom

Danas počinje Evropski Nacionalni Kup u CS:GO-u, veliko takmičenje u kojem će se takmičiti 12 reprezentacija iz Evrope među kojima se nalazi i Srbija!

  • 0
counter-strike-csgo-2 Foto: Valve/Counter Strike:Global Offensive

Naša zemlja će danas započeti svoje učešće na kupu u grupi B, gde će sastati sa reprezentacijama Hrvatske i Češke. Prvi meč će početi od 17:00, kada ćemo se sastati sa Hrvatskom, a odmah po završetku tog duela nas čeka i okršaj sa Češkom Republikom.

Reprezentacije su podeljene u četiri jednake grupe, a po jedna najbolja ekipa iz svake će se plasirati u polufinale. Mečevi u grupi će se igrati u BO1 formatu, dok će polufinale i finale biti u Bo3. U slučaju da sve ekipe završe sa jednom pobedom i jednim porazom, gledaće se razlika u rundama. Nagradni fond turnira iznosi $5,000, koji će biti podeljen na najbolje četiri ekipe.

Našu reprezentaciju će predstavljati Ivan ”pTKKK” Popov, Stefan ”SkippeR” Rebrača, Nikola ”Dragon” Bošković, Ivan ”choiv7” Živković i Vladan ”VLDN” Radević.

Meč sa Hrvatskom možete gledati uživo preko Youtube-a ili Twitcha! Danas takođe Srbija igra i četvrtfinale u PES-u, a detaljnije o tom događaju možete pronaći na sledećem linku!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA