Čuveni Brazilac bi uskoro mogao da pronađe novu ekipu

Nekada jedan od najboljih CS:GO igrača na svetu, Marselo ”coldzera” David bi uskoro ponovo mogao da se vrati u akciji, pošto bi uskoro trebao da potpiše za Complexity.

  • 0
Foto: Complexity Gaming

Veoma pouzdani izvori sa 1pv.fr, navode da bi u narednih par dana mogli da vidimo Coldzeru u novom dresu. Pošto se Kristijan ”k0nfig” Vineke nedavno povredio, zbog čega će morati da bude duže odsutan, američka organizacija je odlučila da iskoristi priliku i da dovede Brazilca u svoje redove.

Coldzera je 2016. i 2017. godine bio proglašen za igrača godine, ali je nakon toga doživeo veliki pad. MIBR nikada nije uspeo da ponovi uspehe, zbog čega je odlučio da se 2019. godine pridruži Nikoli Kovaču u Faze Clanu. Svi su očekivali da smo dobili novi super tim, ali izgled da stvari nikada nisu funkcionisale kao što smo očekivali.

Godinu dana kasnije, Niko prelazi u G2, što Brazilca stavlja u neprijatnu situaciju. Ubrzo nakon toga je u jednom intervjuu izjavio da se možda malo zaneo kada je u pitanju njegovo prijateljstvo sa Nikolom, zbog čega je sredinom ove godine doneo odluku da ne želi više da nastupa za Faze.

Iako je još uvek pod ugovorom Faze Clana, poslednja tri meseca je proveo na klupu, zbog čega nije odigrao nijedan profesionalni meč. U tom periodu je izjavio da je dobio nekoliko ponuda, ali da će biti veoma pažljiv kada bude birao sledeći tim. Sada izgleda kao da je konačno pronašao novi dom.

Ukoliko se ovaj transfer finalizira u narednih par dana, Cold bi svoj debitantski nastup mogao da ima već 24. septembra, kada Complexity budu započeo učešće na BLAST Fall turniru.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA