NaVi ugrabio Intel Grand Slam i dodatnih milion dolara

NaVi pobedom na ESL Pro League Season 14 turniru postao Grand Slam šampion i nastavio da skuplja milione.

  • 0
Foto: ESL Counter-Strike

Ukrajinski tim je osvojio četvrti turnir u trećoj Grand Slam sezoni, i zaradio dodatnih milion dolara pored svih nagradnih fondova koje su ugrabili ove godine. Nema više nikakvih diskusija. NaVi je definitivno najuspešnija CS:GO ekipa ove sezone. Ukrajinci su sinoć slavili sa 3-2 u uzbudljivom finalu ESL Season 14 protiv ekipe Team Vitality. Ovo je četvrti turnir koji je ekipa uzela tokom Intel Grand Slam Season 3, koja je konačno završena nakon dve godine i 13 turnira. NaVi tako postaje treći osvajač Grand Slam-a, a pre njih je to pošlo za rukom ekipama Team Liquid i Astralis.

Prvi turnir koji je NaVi osvojio u trećoj Intel Grand Slam sezoni se dogodio još proleća 2020. godine kada su pobedili G2 Esports u finalu Intel Extreme Masters XIV – World Championship-a, ali je ekipa ovog proleća postala još smrtonosnija za sve protivnike, i od aprila do septembra su uzeli DreamHack Masters Spring 2021, Intel Extreme Masters XVI – Cologne i ESL Pro League Season 14. Samo na ovim turnirima tim je skupio 2,500,000 dolara.

Finale ESL Season 14, i borba sa NaVi-jem na pet mapa, je najveći uspeh ekipe Team Vitality ove godine, a videćemo da li mogu da zadrže ovaj nivo igre pred kvalifikacije za PGL Major. NaVi se već nalazi na vrhu tabele Istočne Evrope, ispred timova Team Spirit i Gambit Esports, tako da ne sumnjamo da ćemo ih videti na prestižnom turniru. Ovog meseca desiće se i poslednji regionalni turniri sezone, Intel Extreme Masters Season XVI – Fall (29.9), pa timovi imaju još prilika da osvoje pojene koji im mogu doneti Legend Status na PGL Major-u.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA