Imamo finaliste kvalifikacija za evropski CS:GO CEE šampionat!

Za vikend ste imali priliku da uživate u velikom CS:GO okršaju najboljih domaćih ekipa. Prva runda kvalifikacija je gotova, a sledećeg vikenda sledi finalni duel koji će odlučiti naše predstavnike na CEE šampionatu!

  • 0
cee-championship2021-csgo-turnir Foto: CEE

Legendarna pucačina Counter Strike: Global Offensive još uvek važi za najpopularniji esport na našim prostorima, a najbolji domaći igrači se redovno takmiče na lokalnim i internacionalnim turnirima.

U subotu, 19. septembra održala se prva runda regionalnih kvalifikacija za CEE šampionat. Četiri najjača tima ostvarila su plasman za finalni plejof, koji će se održati 26. septembra.

Plasirani timovi:

  • iNation
  • Ansoljid
  • Prowince
  • PAPALADA

Najbolji tim sa nacionalnih kvalifikacija ići će na CEE završnicu gde će se boriti za nagradno fond od 20.000$. Pridružiće im se i tim 4Glory, koji ima direktan plasman kao najbolje rangirana ekipa u Srbiji.

Dalja faza CEE Champions powered by INTEL turnira će se održati u oktobru. Za dodatne informacije posetite zvaničnu CEE stranicu.

Snimak turnira možete pogledati na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA