Profesionalac se uspavao pred najvažniji meč u karijeri

Američka Counter Strike ekipa Triumph je sinoć morala da preda meč EG-u u kvalifikacijama za PGL Major, zato što se nisu pojavili u punom sastavu, jer se Džek ”xCeeD” uspavao.

  • 0
counter-strike-csgo-2 Foto: Valve/Counter Strike:Global Offensive

Triumph je jedan od najvećih autsajdera na turniru, koji je nakon prvog dana bio na sredini grupe B sa jednom pobedom i jednim porazom. U drugi dan su ušli sa dosta samopouzdanja, pošto ih je čekao ranjeni EG. Nekada davno se ne bi postavljalo pitanje o favoritu u ovakvom dueli, ali je ovoga puta bilo sve otvoreno, naročito kada je izvučen Nuke, mapa na kojoj Zli Geniji skoro nisu ostvarili pobedu.

Nažalost, tad kreću problemi za Triumph, pošto im se jedan odi igrača uspavao. Obično bi ekipe imale spremne izmene ako se desi neki problem, ali je ova ekipa izmenu već iskoristila, jer je jedan od igrača bio odsutan zbog selidbe. Samim tim, samo četiri igrača su se pojavila na meč, zbog čega je ESL morao da uruči pobedu EG-u, koji je ni kriv, ni dužan, upisao tri poena.

Na njihovu sreću, Triumph je uspeo da slavi u narednom meču, pa sa 6 poena i skorom od dve pobede i dva poraza imaju kakve-takve šanse da prođu u dalji krug. Ipak, moraće da slave danas protiv favorizovanog GODSENT-a, što nimalo neće biti jednostavan zadatak.

Da je Triumph došao do pobede u meču sa EG-em, danas bi imali mnogo bolje šanse, ali ovako imaju pretežak zadatak pred sovom, naročito zbog toga što njima 5. mesto ne bi bilo dovoljno. Sigurni smo da ni xCeeD-u nije lako, ali ovakav propust nije smeo da napravi i videćemo kakve će posledice biti po završetku turnira.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA