Preminuo bivši CS:GO profesionalac

Nekadašnji profesionalac i veteran američke CS:GO scene, Majkl “MAiNLiNE” Džaber je preminuo u 26. godini, potvrdio je njegov prijatelj i bivši saigrač Džoel “jcrueL” Krul.

  • 2
counter-strike-csgo-2 Foto: Valve/Counter Strike:Global Offensive

Iako nismo dobili zvaničan uzrok njegove smrti, poznato je da se MAiNLiNE još od 2019. godine borio sa rakom. Ovu tužnu vest je sa CS:GO zajednicom podelio njegov bivši saigrač, Džoel “jcrueL” Krul.

Iako nikada nije uspeo da dostigne vrhunac takmičarskog nivoa, bio je vrlo dobro poznat u prvim godinama CS:GO-a, naročito u Severnoj Americi, gde je nastupao za nekoliko solidnih ekipa. Pomogao je igračima kao što su Pudžan “FNS” Mehta, Kenet “koosta” Suen, Metju “WARDELL” Ju i Mič “mitch” Semago da se probiju u svetu i da kasnije zaigraju za mnogo veće organizacije.

Na pitanje koliko mu je u karijeri pomogao MAiNLiNE, Wardell je 2108. godine odgovorio:” Igrao je sa Koostom, koji je bio neverovatan, zbog čega zna šta treba da radim. Odlično zna da hajpuje u određenim situacijama, što mi povećava samopouzdanje. Kada je u pitanju igra, uvek zna šta treba da radimo, zbog čega sam mnogo toga naučio”.

Jedan od njegovih bivših saigrača, Ryu, je nakon tužne vesti izjavio da je Majkl jedan od najskromnijih i najsmješnijih saigrača sa kojim sam ikada imao zadovoljstvo da se takmiči.

Brojni igrači koji su ga poznavali tokom cele karijere odali su priznanje MAiNLiNE -u, opisujući ga kao urnebesnog saigrača i prijatelja čiji je entuzijazam bio vrlo zarazan.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ТРЕБИЊЕ ЛЕОТАР

    10. oktobar 2021 | 17:42

    Не разумем зашто онда ова слика Полиције Немачке ако се ради о американцу

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA