4Glory i iNation se plasirali u četvrtfinale CEE Šampionata

U sklopu plejofa CEE powered by INTEL šampionata, na kojem se ekipe bore za nagradni fond od 20.000$, dva srpska predstavnika, 4Glory i iNation, su sinoć uspeli da obezbede plasman u četvrtfinale.

  • 0
Foto: CEE

Prvi je na servere izašao iNation, koji se u osmini finala sastao sa predstavnikom Bosne i Hercegovine, Marten Gamingom. Naša ekipa je slabo otvorila meč, što je Marten znao da iskoristi, pošto su u jednom trenutku poveli sa velikih 14-8. Ipak, iNation se nije predao, da bi sa 7 uzastopnih rundi došli do meč poena. Nažalost, svoju šansu nisu iskoristili, pa su usledili produžeci. Tek tada su uspeli da se odvoje i da konačno dođu do pobede rezultatom 19-16.

Usledio je Inferno, gde je Marten ponovo bolje otvorio meč, ali za razliku od prvog pokušaja, sada su uspeli da privedu meč kraju, pa je meč bio izjednačen. Odlučujuća mapa je bila Nuke, gde je iNation konačno prikazao svoj maksimum. Choiv i njegovi momci su briljirali, zbog čega su slavili sa 16-2, što je bilo dovoljno za plasman u četvrtfinale, gde će se sastati sa još jednom ekipom koju odlično poznaju, Bluejays.

Odmah po završetku tog meča, usledio je okršaj 4Glory-a i mađarskog Budapest Five-a. Kao što smo i očekivali, usledio je jedan vrlo neizvestan meč, ali je naša ekipa u oba navrata uspela da bude bolja, zbog čega su slavili sa 2-0. Kao i iNation, prvu mapu su dobili tek nakon produžetaka. Ipak, Inferno im je bio uspešniji, pošto su pobedili rezultatom 16-13. Oni će svog protivnika u četvrtfinalu dobiti tek danas po završetku duela Elite i Skade.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA