Kraj jedne ere – Dupreeh i Magisk napuštaju Astralis, dolaze K0nfig i BlameF

Astralis je jutros potvrdio da će ekipu napustiti legende Piter ”Dupreeh” Rasmusen, Emil ”Magisk” Reif, kao i trener Dani ”Zonic” Sorensen, a da će na njihovo mesto doći dvojac koji je do nedavno nastupao za Compexity, Kristijan ”k0nfig” Vineke i Bendžamin ”blameF” Bremer.

  • 0
Foto: Astralis

Odlaskom Nikolaja ”device” Rica, znali smo da se bliži kraj najboljoj CS:GO postavi svih vremena, ali sada odlascima Dupreeh-a i Magiska i zvanično možemo potvrditi da je došao kraj jedne ere. O ovim promenama se spekulisalo već neko vreme, ali izgleda da je loš nastup na Majoru samo potvrdio organizaciji da je potrebno da se osveži postavi.

Kada pogledate šta su sve u svojim karijerama postigli Dupreeh i Magisk, malo ko bi pomislio da možete pronaći bolje od njih dvojice. Ipak, Astralisu su bile neophodne promene, a i njih dvojica sami su želeli novi izazov. O tome šta su sve osvojili bi mogli da pišemo satima, zbog čega sam siguran da će bez problema pronaći novu ekipu. Mnogi spekulišu da bi Device i Dupreeh uskoro ponovo mogli da zaigraju zajedno!

”Želim da istaknem veliko poštovanje prema Daniju, Emilu i Piteru. Oni su legende Astralisa i uvek će biti deo naše porodice, gde god da nastave svoje karijere. Želimo im puno sreće u budućnosti”, napisao je direktor Astralisa, Kasper Hvit.

Što se tiče pojačanja, smatram da Astralis nije mogao da pronađe bolje zamene od Konfiga i BlameF-a. Dvojica igrača koji već godinama unazad beleže odlične individualne rezultate, ali im nedostaju timski uspesi. Zbog toga verujem da bi uz iskusne igrače kao što su Gla1ve i Xyp9x mogli da dostignu svoj pun potencijal.

”Obojica su igrači svetske klase. Pored toga što poseduje vrhunske kvalitete na serveru, obojica su velike ličnosti, pune motivacije i energije koja će se osetiti i u poslednjim redovima najvećih arena”, dodao je Kasper.

Pored pomenute dvojice, Astralis je predstavio i novog trenera, Aleksandra “ave” Holta, bivšeg CS 1.6 profesionalca i dugogodišnjeg trenera North-a!

Organizacija je potvrdila da ćemo ovu postavu prvi put u akciji gledati na Blast Premier Fall turniru, koji počinje za tačno tri nedelje. Da li verujete da bi ovi momci mogli da nadmaše uspehe svojih prethodnika?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA