Pavle ”maden” Bošković je zvanično novi igrač ENCE organizacije

Maden će dobiti priliku u finskoj CS:GO organizaciji ENCE, nakon nekoliko meseci provedenih na FunPlus Phoenix klupi.

  • 0
counter-strike2 Foto: CS:GO/ Valve

ENCE je danas potpisao crnogorskog CS:GO igrača maden-a i kompletirao sastav koji će ih predstavljati ove sezone. Novi puškaš bi trebao da pomogne ekipi da napravi sledeći korak, nakon obećavajućih rezultata prošle jeseni.

Pavle će zameniti Jonasa ”doto” Forsa koji je nakon provedenih godinu dana sa timom, stavljen na listu neaktivnih igrača ovog januara. Ovo nije prvi put da će predstavljati ENCE organizaciju, jer je menjao Snappi-a na IEM Winter-u. Iako prošle godine tim FunPlus Phoenix nije imao mnogo dobrih rezultata, maden je imao sasvim solidnu 2021. godinu po statistikama, a igrao je finala tri turnira sa ekipom. Snow Sweet Snow trofej su uspeli čak da ukradu Gambit-u.

Pošto je maden napustio ekipu, samo Luka ”emi” Vuković i zehN su ostali još u ekipi FunPlus Phoenix. Novi ENCE sastav će debitovati na play-inu za IEM Katowice 2022 15. februara. Na ENCE youtube kanalu možete da pogledate i ceo intervju sa novim igračem.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA