Srbija će se danas boriti za plasman na EEF u Rumuniji

Pobednik domaćih CS:GO kvalifikacija, iNation, danas će predstavljati Srbiju u novim kvalifikacijama, preko kojih će pokušati da obezbede mesto EEF turniru u Oradeji!

  • 1
eef-srbija2022-csgo1

Foto: EEF

iNation je prošle nedelje u epskom finalu domaćih kvalifikacija uspeo da nadigra najveće rivale, 4glory, pa tako i postane ekipa koja će predstavljati Srbiju na evropskom šampionatu! Ipak, pre nego što obezbede svoje mesto na turniru u Rumuniji, moraće da odigraju online kvalifikacije, koje su na programu već danas.

Srbija se nalazi u grupi sa Gruzijom, Austrijom i Monakom, što znači da će naši momci biti glavni favoriti. Prvi meč je na programu od 14:00, kada će Srbija igrati protiv Gruzije. Već sat vremena kasnije počinje okršaj sa Austrijom, dok je poslednji duel sa Monakom zakazan za 17:00!

Ukoliko zauzmu jedno od prva dva mesta, obezbediće plasman na EEF šampionat u Oradeji, koji će se odigrati od 5-10. jula.

Prenos mečeva možete pratiti na našem Klan RUR Youtube kanalu!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA