Sausol napušta Partizan?

Nakon objave Jovana Mijailovića da prodaju jednog igrača ekipi u TOP30, izvesno je da će Pere “⁠sausol⁠” Solsona Saumel napustiti Partizan Esports, saopštavaju mediji.

  • 1
KK Partizan Foto: MN Press

Pre dva dana na tviteru, predsednik Partizana, Jovan Mijailović, objavio je da klub prodaje jednog od svojih igrača nekoj ekipi koja se nalazi u TOP30 HLTV rang liste. Nismo odmah znali da li je ova informacija istinita, ili je bila samo tviter šala, ali su mediji ubrzo potvrdili da se radi o Sausolu, koji bi trebao da pojača Movistar Riders.

Španac je deo Partizana od samog osnivanja ekipe u avgustu ove godine, ali izgleda da poziv domaće ekipe nije mogao da odbije. Movistar je najbolje rangirana španska ekipa, koja je poslednjih meseci znatno opala na svetskoj rang listi nakon odlaska SunPayusa u ENCE.

Zbog toga će tim napustiti Raul “⁠DeathZz⁠” Nieto, koji je pružao dosta loše individualne partije. Zbog toga žele da dovedu u svoj tim jednog od najboljih mladih španskih igrača, koji je i pored slabih rezultata Partizana beležio solidne individualne brojke.

Što se samog Partizana tiče, ne postoje ikakve indikacije o mogućoj zameni. Na Balkanu postoji veliki broj mladih igrača koji čekaju svoju šansu u nekom ozbiljnijem timu i iskreno se nadamo da će baš neko od njih biti novi član crno-belih.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA