≫ 

Srbija uspešno debitovala na svetskom IESF šampionatu na Baliju

Srpska CS:GO reprezentacija je jutros uspešno započela učešće na svetskom IESF šampionatu ostvarivši dve pobede u isto toliko odigranih mečeva!

  • 1
srbija-csgo-iesf2022-bali-arrival1

Foto: IeSF

Oko četiri ujutru po našem vremenu naši momci su izašli na megdan hrvatskoj reprezentaciji. Iako su Hrvati bolje otvorili meč i poveli sa 6-0, naši momci im nisu dozvolili da se dalje odvoje, već je polako započeo preokret. Do kraja je bilo vrlo neizvesno, ali je Srbija uspela da slavi rezultatom 16-13 i tako zabeleži važnu pobedu na startu turnira.

Nekoliko sati kasnije usledio je okršaj sa Mađarskom, koja je prethodno poražena od Bugarske. Za razliku od prvog okršaja, Srbija je ovde bolje startovala, pa je prvo poluvreme dobila rezultatom 11-4. Tu prednost smo držali do samog kraja, pa je konačan rezultat bio 16-8.

Sa ove dve pobede Srbija je došla na korak do plasman u drugi krug. Pored nas se u grupi G nalaze Hrvatska, Mađarska i Bugarska.

Za Srbiju nastupaju većinski momci iz iNationa, Ivan ”ptkkk” Popov, Vladan ”VLDN” Radević, Nikola ”Dragon” Bošković i Ivan ”choiv” Živković, kao i Miloš ”EXR1G” Nikić.

Sutradan u 03:40 igramo poslednji meč grupne faze protiv Bugarske!

Video: SPORTKAST Pa dobro sigurno: Milan Kalinić - Večeras gledam Srbiju, ali prvo idem na Zvezda - Virtus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA